Eastern Europe Trip : Vienna, Austria

15181173_10154592058307870_8408732355570139473_n

Malam pertama Trip Eastern Europe, kami bermalam di Novotel Prague. Sy mmg tak jalan langsung sekitar hotel mlm tu. Fuh…too tired sbb byk sgt berjalan. So, decided utk rest and esok pagi jer tinjau sekitar hotel. Pagi2 esok sblum bertolak baru snap few picture sekitar hotel. Awal pagi lagi dah gerak untuk ke Vienna, Austria.

Dalam perjalanan nak ke Austria, sempat la singgah di Excalibur City. Tak lama pun singgah….lebih kurang sejam kt sini.

15272169_10154592060277870_4033369730578875172_o

Sampai saja Vienna, Austria. Tempat pertama kami pergi adalah Schonnburn Palace. Salji mula turun bila kami kt sini. Jakun sekejap bila salji mula turun. Hahaha….

This slideshow requires JavaScript.

Bila dtg musim sejuk, mlm lebih lama dari siang. Pukul 4.00 ptg dah gelap. Waktu ptg mmg waktu bebas utk shopping and jalan sekitar pekan. Makanan halal tak byk sgt. Asal jumpa kedai kebab mmg redah jer beli utk dinner.

Trip kt Vienna, masa sgt terhad. Mmg tak byk sgt tmpt yg sempat sy masuk dan tgk. At least, cukup la sekadar dtg tgk negara org. Trip utk Eastern Europe mmg tak target pun utk shopping, just utk release stress lps hbs study. Itu pun dtg cuti dgn thesis blum siap lg. Hehehehe…..

15168715_10154592077377870_8371900716967380343_o

Advertisements